Obrim nova convocatòria de sòcies!

Després de molts anys treballant, per fi tenim molt a prop l’inici de la construcció: está previst començar les obres a principis de 2024!

Arrel de diversos canvis interns, han quedat disponibles 2 dels futurs habitatges. 

Per aquesta raó, hem decidit compartir l’estat actual del projecte i permetre conèixer els seus detalls a tothom, ja que avui 30 d’octubre obrim el breu periode d’inscripcions mitjançant aquest formulari per a noves sòcies.

Els habitatges finalment disponibles son ambdós de la tipologia C-est, ubicats un a la segona i l’altra a la quarta planta. Per informació més detallada sobre les tipologies, el projecte i sobre aquest procés, podeu consultar aquest document.

Tal i com vam comunicar amb el preavís, la idea és tenir el grup tancat de cara a finals d’any.

Per completar la cooperativa busquem persones que comparteixin el nostre ideari i el nostre model cooperatiu de gestió de l’habitatge. Un model que gira al voltant de la pluralitat d’edats, d’orígens, de recorreguts vitals, de tipologies de llar, etc. i que ens farà créixer i ens enriquirà personal i col·lectivament.

El procés tindrà en compte totes aquelles respostes enviades fent servir aquest formulari fins a les 23:59h del diumenge 5 de novembre.

Qualsevol altra pregunta que tingueu, ens podeu escriure a obertura2023@sotrac.org

Moltes gràcies pel vostre interés.